کاربری
کاربر گرامی به انجمن مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: عبارت های شرطی

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    4
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.

    عبارت های شرطی

    سلام

    من بعضی مواقع دیدم که به جای if مثلا از همچین عبارتی استفاده میشه :

    1- : 1 ? (y=(x>0

    معنی این عبارت چیه واصلا چطوری ساخته میشه .

  2. کاربر مقابل از mohammad101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  3. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    7
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    فکر کنم این دقیقا جایگزین if باشه یعنی اگر x بزرگتر از 0 بود 1 رو بریز توی y و اگر نبود 1- رو بریز توی y

  4. کاربر مقابل از hamed101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  5. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    9
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 2 بار در 2 ارسال تشکر شده است.
    بله دقیقا .همانطور که حامد هم اشاره کرد این عبارت به عنوان جایگزین برای if استفاده میشه .
    در واقع دستور اصلی به این شکل بوده :

    if(x>0) y=1

    else y=-1

    که برای ساده تر شدن به شکلی که محمد گفت دراومده . ساختار این عبارت هم به این شکله :

    boolean-expression) ? expression1 : expression2)

    در حین اجرای این جمله اول عبارت داخل پرانتز که حتما باید منطقی و از نوع boolean باشه بررسی میشه اگر درست باشه expression1 و اگر غلط باشه expression2 برگردانده میشه.

  6. کاربر مقابل از Mohammad Ghamary عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  7. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    7
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 2 بار در 2 ارسال تشکر شده است.
    ببخشید من به سوالی برخورد کرده بودم که گفنه بود با استفاده از عبارت های شرطی 1 یا 1- رو به طور تصادفی تولید کنید. چطور میشه حلش کرد ؟

  8. کاربر مقابل از saeid101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  9. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    7
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    نمیشه از متد Math.random استفاده کرد ؟

  10. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    7
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 2 بار در 2 ارسال تشکر شده است.
    نوشته اصلی توسط hamed101 نمایش پست اصلی
    نمیشه از متد Math.random استفاده کرد ؟
    شدنش که میشه ولی چطوری ؟

  11. کاربر مقابل از saeid101 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  12. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2017
    نوشته ها
    2
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 1 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    نوشته اصلی توسط saeid101 نمایش پست اصلی
    شدنش که میشه ولی چطوری ؟
    سلام برای این مسئله چندین راه حل وجود دارد یکی از این راه حل ها استفاده از Math.random به این صورت که:
    (++for (int i = 0; i < 10; i
    }
    ; ( () int s=(int) Math.round(Math.random

    ( if (s==0
    }
    ;( System.out.println(-1
    {
    else
    }
    ; (System.out.println(s
    {
    {
    راه دوم:
    (++for (int i = 0; i < 10; i
    }
    ; double s= Math.random()*2

    ( if (Math.floor(s)==0
    {
    ;( System.out.println(-1
    }
    else
    }
    ;(System.out.println((int)s
    {
    {
    راه سوم استفاده از کلاس Random است:

    ;()Random s=new Random

    (++for (int i = 0; i < 10; i
    }
    ; (int p=s.nextInt(2

    ( if (p==0
    }
    ;(System.out.println(-1
    {
    else
    }
    ;( System.out.println(p
    {{

  13. کاربر مقابل از EhsanAkefi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mehdiLotfi133 (07-20-2017)

  14. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2018
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 0 بار در 0 ارسال تشکر شده است.
    چقد طول میکشد جاوا یاد بگیرم؟
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  15. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2018
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 0 بار در 0 ارسال تشکر شده است.
    دستور if چندتا جا بکار ببرم ایراد داره؟
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  16. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2018
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    از این کاربر 0 بار در 0 ارسال تشکر شده است.
    میشه طراحی سایت کرد باعاش؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان

ارسال پیام به مدیر سایت
دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: